Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Miercuri, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

9 Ianuarie 2018
Vizualizari: 657
Comentează add

Preşedintele ALDE spune că pe oameni nu îi interesează câţi miniştri are guvernul, ci calitatea actului politic din parlament şi cea a guvernării

C. P. Tăriceanu: Premierul nu m-a informat despre restructurarea guvernului

-

Preşedintele Senatului României, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.         Foto: Arhivă.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a negat informaţiile apărute în presă referitor la o aşa zisă criză PSD- ALDE, după ce a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. El consideră că guvernul trebuie să asigure bunăstarea ţării, pentru ca românii să simtă beneficiile creşterii economice.

Referitor la o eventuală restructurare a guvernului, Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că premierul ar trebui mai întâi să discute în coaliţie acest subiect. 

Călin Popescu Tăriceanu: "Oamenii sunt extrem de puţin interesaţi câte şedinţe facem pe săptămână, câte şedinţe face guvernul, câţi miniştri are guvernul, ei sunt interesaţi de calitatea actului politic în parlament şi de calitatea actului de guvernare.

Pe acestea ar trebui să ne concentrăm şi nu pe disputele pe care uneori le calific drept sterile, nefolositoare, mai mult de atât, cred că dăunătoare. Eu nu am nici o informaţie directă de la primul ministru cu privire la dorinţa domniei sale de a face o restructurare.

Actuala formulă guvernamentală care se bazează pe o coaliţie PSD-ALDE a fost subiectul unui protocol convenit şi aprobat de cele două partide în decembrie 2016 după alegeri.


Etichete Călin Popescu TăriceanuLiviu DragneaPSDALDErestructurarea guvernului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live