Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

16 Iunie 2017
Vizualizari: 773
Comentează add

Premierul Sorin Grindeanu a semnat vineri eliberarea din funcţii a patru secretari de stat din Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Muncii şi Ministerul Dezvoltării

C. Dan: "Ne confruntăm cu o veritabilă lovitură de stat"

gabriel-klimowicz

 Ministrul demisionar de interne, Carmen Dan. Foto: Arhivă .

Premierul Sorin Grindeanu a semnat vineri eliberarea din funcţii a patru secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Muncii şi Ministerului Dezvoltării Regionale, anunţă agenţia Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu, a anunţat vineri, la Palatul Victoria, că premierul a semnat deciziile de eliberare din funcţiile de secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului a lui Adrian Mlădinoiu şi Tudor Vesa.

De asemenea, au fost eliberaţi din funcţii Adrian Marius Dobre din funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii şi Adrian Ionuţ Gâdea din funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

Fostul Mministru al muncii Lia Olguța Vasilescu a spus că PSD va ataca deciziile aşazisului guvern în contencios administrativ.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat că "ne confruntăm cu o veritabilă lovitură de stat și spun asta pentru că premierul este singur şi nu își poate face treaba”.

Fostul ministru al Dezvoltării şi viceprim ministru Sevil Shhaideh a declarat: ”Nu dânsul a fost prima opțiune a PSD cu privire la funcția de premier. Tot timpul a avut acest complex, că nu a fost prima propunere de premier”.


Etichete Sorin GrindeanuVictor PontaCarmen DanLia Olguţa VasilescuSevil Shhaideh

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live