Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

6 Februarie 2018
Vizualizari: 799
Comentează add

Indicele Dow Jones afişa astăzi o creştere de 0,19%, după ce ieri pierduse aproape 1.600 de puncte şi a închis şedinţa cu un declin de 4,6%.

Bursa de la New York a revenit pe creştere

sorin-motatu

   

Bursa de la New York a revenit pe creştere la debutul şedinţei de astăzi, după ce ieri a înregistrat o scădere spectaculoasă care s-a propagat ulterior la nivel mondial.

Toţi cei trei indici principali au înregistrat scăderi de 2% la debutul şedinţei, dar imediat au revenit în teritoriul pozitiv.

Indicele Dow Jones afişa astăzi o creştere de 0,19%, după ce ieri pierduse aproape 1.600 de puncte şi a închis şedinţa cu un declin de 4,6%.

Bursa de la Bucureşti a scăzut astăzi cu 2%, în ton cu bursele europene. Indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 acţiuni, s-a depreciat cu 2,13%.

Principalele pieţe bursiere din Europa au înregistrat astăzi scăderi substanţiale, după prăbuşirea istorică înregistrată pe Wall Street.

Chiar dacă este vorba de o şedinţă pe roşu, pieţele din Europa au evitat căderile semnificative înregistrate în Statele Unite şi pe bursele din Asia, scrie France Presse.  


Etichete Bursa de la New YorkDow JonescrestereWall Street

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live