Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

18 Aprilie 2018
Vizualizari: 5539
Comentează add

Răzvan Burleanu l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul său contracandidat la președinția FRF, Ionuţ Lupescu.

Burleanu rămâne șef la FRF: Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit

gabriel-bucur

  Surse foto: Agerpres, Gabriel Bucur

O zi lungă la sediul Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu a rămas președintele FRF, pentru încă patru ani, după ce, miercuri, a primit 168 de voturi din partea celor 254 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri de la Casa Fotbalului.

„Numărul meu de telefon rămâne același. Și cum a fost timp de patru ani, și după. Le mulțumesc, înainte de toate, contracandidaților pentru participare”, au fost primele vorbe ale lui Burleanu (33 de ani), imediat după aflarea rezultatelor, în fața celor adunați în Casa Fotbalului.

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru un nou mandat încă din primul tur, în timp ce principalul său contracandidat, fostul internațional Ionuț Lupescu, a obținut doar 78 de voturi din partea președinților de cluburi și ai Asociațiilor Județene. Ceilalți doi contracandidați, fostul fotbalist Marcel Pușcaș și antrenorul de fotbal Ilie Drăgan, au obținut opt voturi, respectiv niciunul.

„Îi mulțumesc întregii mele echipe pentru modul în care am reușit, în acești patru ani de zile, să lucrăm pentru dumneavoastră, în interesul dumneavoastră, exclusiv. Dumneavoastră sunteți această echipă. Vă mulțumesc foarte mult! Ați fost, astăzi, foarte fermi, drepți, integri, sunt mândru că fac parte din această familie. Vă mulțumesc mult! Trebuie să recunosc că, deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”, a mai precizat Burleanu, în fața membrilor afiliați.

La rândul său, Ionuț Lupescu a declarat: „În primul rând, le mulţumesc celor care m-au votat, precum şi celor care nu m-au votat. A fost datoria mea să vin şi să încerc să redresez fotbalul românesc. Sper ca dumneavoastră să reuşiţi acest lucru. Vă doresc să faceţi performanţă".

„Este ultima mea zi în fotbalul românesc. Vă mulţumesc mult pentru tot", a spus, dezamăgit și de soarta alegerilor, Marcel Pușcaș.

„Îi felicit pe ceilalţi trei candidaţi pentru rezultatele obţinute”, a afirmat Ilie Drăgan, care, chiar dacă nu a primit vreun vot, a ținut să precizeze că s-a simțit onorat să participe la alegerile pentru președinția FRF.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014. La acea dată, a câştigat alegerile pentru preşedinţie în fața contracandidaților săi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. Gheorghe Popescu, fostul căpitan al echipei naționale a României și al Barcelonei, s-a retras din lupta pentru preșefinția FRF cu puțin timp înainte de alegeri.


Etichete alegerifrffederatia romana de fotbalrazvan burleanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live