Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Decembrie 2015
Vizualizari: 1169
Comentează add

În cadrul dezbaterilor, activitatea Radioului Public şi modul în care instituţia a gestionat banii au fost salutate de parlamentari.

Bugetul SRR a fost aprobat în comisiile reunite pentru buget

radiojurnal

Foto: rador.ro.

Bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune a fost aprobat cu unanimitate de voturi şi fară amendamente de comisiile reunite pentru buget.

Preşedintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a dat asigurări că şi în 2016 radioul public va folosi banii eficient şi în interesul ascultătorilor.

Radio România este cel mai important actor cultural pe piaţa media din România, iar Societatea Română de Radiodifuziune va investi în cultură în 2016, aproape 11 milioane de euro, a mai precizat Ovidiu Miculescu.  

"Bugetul pentru 2016, 192.948, ne încadrăm în el. Nu avem solicitări, gestionăm banii în plus pe profit, ca să ne asigurăm investiţiile, inclusiv în cultură pe anul viitor. Radio România investeşte direct în cultură aproape 11 milioane de euro", a spus preşedintele director general al SRR. 

Parlamentarii au apreciat activitatea radioului public şi modul în care instituţia a gestionat banii, iar conducerea SRR a fost felicitată pentru rigoare şi profesionalism.  

Deputatul PNL, Andreea Paul: "Eu ascult Radio România Actualităţi, recunosc asta. Cred că marea majoritate a membrilor comisiei o fac. Sunt foarte încântată de cum evoluează structura programului şi conţinutul". 

Senatorii şi deputaţii din comisiile de buget au mai aprobat bugetul Institutului Cultural Român, care a fost suplimentat cu 500.000 de lei pentru organizarea evenimentelor dedicate Anului Brancuşi, dar şi pe cel al Consiliului Naţional al Audiovizualului


Etichete bugetSRRparlamentariaprobatcomisii reuniteradioul publicovidiu miculescubanipnlandreea paulicrcna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live