Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2021
Vizualizari: 219
Comentează add

Comisiile reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților și Senatului au avizat favorabil bugetul Ministerul Afacerilor Interne.

Bugetul MAI, avizat de comisiile reunite

radiojurnal

   Ministrul de interne, Lucian Bode. Foto: Arhivă/ mt.gov.ro.

Comisiile reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Camerei Deputaților și Senatului au avizat favorabil bugetul prevăzut pentru Ministerul Afacerilor Interne în anul 2021.
 
Ministru de resort, Lucian Bode, afirmă că este vorba despre cel mai mare buget primit de MAI în ultimii cinci ani.
 
Lucian Bode: Bugetul Ministerului Afacerilor Interne este unul mai mare față de anul trecut cu 5,47%. Vorbim de un buget de /.../ lei, vorbim de cel mai mare buget pe care Ministerul Afacerilor Interne îl are în ultimii cinci ani de zile. Eu cred că prin acest buget sunt create premisele unei finanțări corespunzătoare a sarcinilor instituționale pe care Ministerul Afacerilor Interne le are în anul 2021.
 
Realizator: Comisiile reunite de specialitate au aprobat favorabil și bugetul Ministerului Culturii. În timpul dezbaterilor din comisie, ministrul Bogdan Gheorghiu spunea că printre priorități se numără: programul Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în 2021 și Festivalul George Enescu.
 
La această oră se discută bugetul Ministerului Muncii, după ce tocmai a fost aprobat și bugetul Ministerului Educației, transmite redactorul RRA Alina Stănuță.
 
(PH)

Etichete bugetcomisii reuniteMAILucian Bode(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live