Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Februarie 2021
Vizualizari: 200
Comentează add

Tema discuțiilor de la Vila Lac cu premierul Florin Cîțu, liderii PNL, USR PLUS și UDMR este, după cum a declarat vicepremierul Dan Barna, bugetul de stat pentru acest an.

Bugetul, dezbătut de preşedintele Iohannis cu liderii coaliției

florin-lepadatu

       Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (15 februarie, ora 20:00) - Realizator: Petruţa Dinu - Președintele Klaus Iohannis are în această seară o întâlnire cu reprezentanți ai coaliției de guvernare.
 
Tema discuțiilor de la Vila Lac cu premierul Florin Cîțu, liderii PNL, USR PLUS și UDMR este, după cum a declarat vicepremierul Dan Barna, bugetul de stat pentru acest an.
 
Subiectul a fost discutat astăzi şi în cadrul ședinței coaliţiei de guvernare, iar președintele Camerei Deputaților, lider al PNL, Ludovic Orban, a declarat că este de dorit ca procesul adoptării documentului în parlament să se desfășoare cât mai rapid.
 
Ludovic Orban: Primul şi cel mai important lucru este să fie finalizată dezbaterea în cadrul guvernului şi guvernul să adopte în şedinţă de guvern proiectele de lege pentru a fi transmise Parlamentului. Ne dorim ca dezbaterea parlamentară să se facă într-un timp cât mai scurt, orice parlamentar, orice grup parlamentar are dreptul de a formula propuneri de amendamemte, care, evident, vor trebui dezbătute în comisiile de specialitate, în special în comisia de raport, în comisiile reunite de buget-finanțe și, ulterior, în plen.

Etichete bugetKlaus Iohanniscoalitia de guvernare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live