Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 16 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Februarie 2019
Vizualizari: 618
Comentează add

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, spune că dacă unele primării nu vor putea suporta integral cheltuielile cu asistenţa socială, acestea vor mai primi bani.

"Bugetul admministraţiilor locale este cu o treime mai mare decât în 2018"

radiojurnal

 Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici. Foto: gov.ro.

Bugetul destinat administraţiilor locale este în acest an cu aproape o treime mai mare decât în anul 2018, a precizat liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu.

El a mai spus că, în situaţia în care unele primării nu vor putea suporta integral cheltuielile cu asistenţa socială, acestea vor primi fonduri suplimentare de la guvern.

"Este normal să fie îngrijoraţi că acele cheltuieli care trec în curtea lor, nevoia de a fi acoperite. Toate discuţiile care s-au purtat de la acest principiu au plecat, cu toată trecerea acestor cheltuieli la autorităţile locale nicio primărie să nu fie în minus şi aceste cheltuieli să fie acoperite în integralitate, pentru că sunt diferenţe foarte mari între o comună sau alta şi între un oraş sau altul chiar de acelaşi nivel. Chiar dacă prin formula prin care se calculează bugetul există vreo primărie care să fie cu minus, guvernul să vină şi să acopere integral acea sumă", a declarat Daniel Suciu.


Etichete Daniel SuciuPSCbugetproiectbaniprimăriiasistenţă socială

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live