Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

1 Iulie 2022
Vizualizari: 287
Comentează add

Bugetul de 10 milioane de lei alocat celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat vineri, 1 iulie, într-o jumătate de oră de la lansare.

Bugetul celei de-a doua etape la Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat

sergiu-stet

 Foto: pixabay.com.

Bugetul de 10 milioane de lei alocat celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat vineri, 1 iulie, într-o jumătate de oră de la lansare, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Mediului și citate de Agerpres.
 
Solicitanţii persoane fizice au generat 24.014 de vouchere, dintre care 13.978 pentru laptopuri şi 10.036 pentru tablete.
 
În a doua etapă, voucherele au o valoare de 500 de lei fiecare pentru laptopuri şi 300 de lei fiecare pentru tablete.
 
Voucherele generate în această etapă vor fi aprobate în şedinţa Comitetului de Avizare de marţi, 5 iulie 2022, şi publicate pe site-ul www.afm.ro.
 
Ulterior, solicitanţii se vor putea prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.
 
Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat, în prima etapă a programului, 62.500 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, pentru categoriile frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, maşini de spălat rufe şi maşini de spălat vase. 
 

Etichete voucherelaptoptabletărabla pentru electrocasnice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live