Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alin Şerbănescu

16 Decembrie 2015
Vizualizari: 1381
Comentează add

Bugetul de venituri si cheltuieli al Metrorex a fost rectificat printr-o majorare cu 1,76%, determinata de cresterea salariala aferenta anului 2014.

Bugetele de venituri şi cheltuieli ale Metrorex şi CFR Marfă, rectificate

alin-serbanescu

Foto: metrorex.ro.

La propunerea Ministerului Transporturilor, Guvernul a aprobat bugetele de venituri si cheltuieli rectificate pentru anul 2015 ale Societatii Metrorex S.A. si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa -CFR - Marfa S.A.  

Astfel Bugetul de venituri si cheltuieli al Metrorex a fost rectificat printr-o majorare cu 1,76%, determinata de cresterea salariala aferenta anului 2014 iar Bugetul de venituri si cheltuieli al CFR - Marfa“  a fost rectificat ca urmare a majorarii numarului de personal prognozat la finalul anului 2015 cu 147 de salariati.  

La Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa SA, au fost reincadrati 47 de salariati conform hotarârilor judecatoresti, iar 100 de persoane au fost angajate suplimentar ca urmare a numarul orelor suplimentare efectuate de salariatii societatii.  

Cheltuielile cu personalul au fost astfel majorate la aceasta societate de la 288,182 milioane lei la 293,414 milioane lei, se mai arata in comunicatul de presa al Guvernului.
  


Etichete bugetul pe 2016ministerul transporturilorguvernmetrorexsncfr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live