Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

13 Decembrie 2018
Vizualizari: 387
Comentează add

Bugetarii ar urma să aibă noi zile libere cu recuperare în preajma sărbătorilor de iarnă, dacă Guvernul va adopta, în şedinţa de joi, o decizie în acest sens.

Bugetarii ar urma să aibă noi zile libere cu recuperare

florin-lepadatu

 

Bugetarii ar urma să aibă noi zile libere cu recuperare în preajma sărbătorilor de iarnă, dacă Guvernul va adopta, în şedinţa de joi, o decizie în acest sens.

Totodată, Executivul va discuta şi o serie de măsuri din domeniul sanitar.

Reporter Petruţa Obrejan: "Salariaţii din sistemul bugetar ar putea beneficia în preajma Crăciunului şi a Anului Nou de o minivacanţă de zece zile, o minivacanţă care va începe pe 24 decembrie şi se va încheia pe 2 ianuarie.

Pe de altă parte, în şedinţa programată să înceapă astăzi, la ora 13:00, miniştrii vor avea în vedere mai multe măsuri în domeniul sănătăţii.

Una dintre acestea urmăreşte îmbunătăţirea serviciilor medicale pentru acele persoane cu afecţiuni cronice sau care se află sub supraveghere în centrele medico-sociale, care funcţionează în subordinea consiliilor locale comunale, acestea din urmă nedispunând de venituri proprii, necesare pentru a asigura o finanţare corespunzătoare a acestor centre.

O altă măsură are în vedere unităţile sanitare din ambulatoriu neacreditate până în acest moment, dar aflate în proces de acreditare.

Acestea vor putea furniza servicii medicale, dacă vor încheia contracte cu casele de asigurări de sănătate."


Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live