Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ, Shanghai

4 Septembrie 2009
Vizualizari: 1272
Comentează add

Capitala României pare să fie unul dintre locurile în care incendiile apar cu mai multă uşurinţă decât în alte oraşe mari europene.

Bucureştiul, "expus" la incendii

sergiu-stet-shanghai

Zilele trecute un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din cartierul Rahova. Toată marfa şi aparatele electrice au fost distruse de foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit la un frigider aflat în priză.

19 august 2009

Un imobil părăsit de pe Bulevardul Pache Protopopescu din Bucureşti a luat foc. Casa, părăsită de  proprietari, era folosită drept adăpost de oamenii străzii. 

26 iunie 2009

Unul dintre cele mai spectaculoase incendii din Bucureşti a fost la clădirea de birouri din vecinătatea Bisericii Armeneşti. Clădirea, Millennium Business Center, a luat foc în noaptea de 26/27 iunie. Imobilul are 18 etaje şi focarul incendiului a fost localizat la jumătatea clădirii ceea ce a îngreunat intervenţia pompierilor. 

Dotarea acestora pentru intervenţiile la înălţimi mari este precară. Pompierii au reuşit să stingă focul în trei ore.

Millennium Business Center are peste 72 de metri înălţime fiind pe o structură compusă din patru subsoluri. Turnul Millenium este cea mai înaltă clădire din România construită pe structură de oţel.

20 iunie 2009


Un Incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din Glina, în apropierea Bucureştiului, iar fumul a ajuns în cartierele Berceni şi Rahova. 
 
 
Norul de fum s-a întins pe câteva zeci de kilometri. Incendiul a fost stins cu greu de pompieri datorită condiţiilor propice întreţinerii focului în gropile de gunoi.
 
 
 

3 ianuarie 2008

Un club bucureştean a ars în întregime. Pentru stingerea flăcărilor, extinse pe o suprafaţă de peste două mii de metri pătraţi, a fost necesară intervenţia a 11 autospeciale ale pompierilor.

Clubul "Fratelli" din Bucureşti a fost distrus în întregime. În ciuda amplorii incendiului nu au fost înregistrate victime.


Etichete focpompieriincendiubusiness centrefratelli

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live