Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2021
Vizualizari: 131
Comentează add

Incidenţa infectărilor a depăşit în Capitală două cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, fiind în vigoare măsuri specifice de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Bucureştiul a intrat în scenariul galben

radiojurnal

   Foto: Arhivă/ Agerpres

Capitala este în scenariul galben după ce incidenţa infectărilor a depăşit două cazuri de COVID la mia de locuitori, fiind în vigoare măsuri specifice de prevenire a răspândirii coronavirusului.
 
Potrivit Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situatii de Urgenţă rămane obligatorie purtarea măştii pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor de către persoanele care staţionează. În plus, s-a decis ca orele de educaţie fizică vor avea loc doar în spaţii deschise, fără obligativitatea purtării măştii.
 
Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor şi instituţiilor de spectacole sunt permise cu prezenţa publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.
 
Acelaşi procentaj este prevăzut şi pentru activitatea în baruri, cluburi şi discoteci care pot funcţiona până la ora 2:00 dimineaţa. Desfăşurarea în aer liber a spectacolelor este permisă cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, care trebuie să poarte mască de protecţie şi să fie vaccinate, testate sau să fi trecut prin boală.

Etichete bucurestiscenariul galbenmasuri de prevenire a răspândirii coronavirusului(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live