Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Pompilius Onofrei

28 August 2017
Vizualizari: 630
Comentează add

Principala secţiune din programul festivalului cuprinde montări de amploare, aducând în faţa publicului piesele celebrului dramaturg.

"Bucureştii lui Caragiale", în Parcul Cişmigiu din Capitală

pompilius-onofrei

   

Parcul Cişmigiu, cea mai veche grădină a Capitalei, devine, de astăzi, loc de întâlnire pentru peste 300 de actori, muzicieni, acrobaţi şi artişti plastici care recreează, timp de o săptămână, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Festivalului "Bucureştii lui Caragiale", un fragment din universul oraşului de altădată.

Peste 60 de reprezentaţii, recitaluri şi concerte, activităţi pentru copii, ateliere, expoziţii de fotografii şi maşini de epocă sunt programate pe cele două scene şi în spaţiile aflate în imediata vecinătate a acestora.

Principala secţiune din programul festivalului cuprinde montări de amploare, aducând în faţa publicului piesele celebrului dramaturg, dar şi alte comedii, produse de teatre şi companii independente din Bucureşti şi din ţară.

Aleile Parcului Cişmigiu se vor transforma în zone expoziţionale şi în spaţii de relaxare, unde negustorii vor aduce bragă, limonadă şi alte bunătăţi.


Etichete Bucureştii lui CaragialeParcul Cişmigiuspectacoleteatruexpoziţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live