Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Februarie 2018
Vizualizari: 1281
Comentează add

Un nou regulament de atribuire a părcărilor de reşedinţă, în Sectorul 3 al Capitalei, a intrat în vigoare la începutul acestei luni.

București, sector 3: Regulament nou de atribuire a părcărilor de reşedinţă

radiojurnal

ArhivăFoto: Atena Teognoste.

Un nou regulament de atribuire a părcărilor de reşedinţă, în Sectorul 3 al Capitalei, a intrat în vigoare la începutul acestei luni.

O primă modificare a Regulamentului prevede ca atât solicitantul, cât şi autoturismul să fie înregistraţi în sectorul 3.

Şeful Direcţiei de Taxe şi Impozite Sector 3, Iulian Ilie, explică: 

Iulian Ilie: "Pentru locurile care sunt libere sau care se vor constitui pe parcursul anului acesta, locurile de parcare se vor atribui pe noul regulament. Persoanele care îndeplinesc aceste condiţii şi, în plus, domiciliază la mai puţin de 30 de metri de /.../ de parcări pot participa la atribuirea locului de parcare. Şi avem două situaţii: atribuirea directă, în condiţiile în care numărul cererilor de parcare este mai mic decât numărul locurilor de parcare, şi atunci preţul care va fi stabilit conform hotărârii Consiliului General, şi cea de-a doua variantă, numărul cererilor de parcare este mai mare decât numărul locurilor libere. Atunci se va participa la o licitaţie. Preţul cel mai mare va avea acces la parcare".


Etichete Regulament nou de atribuire a părcărilor de reşedinţăbucurestisector 3directia de taxe si impoziteiulian ilie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live