Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

12 Ianuarie 2021
Vizualizari: 407
Comentează add

PMB susține că parcarea pentru navetiști de la Pantelimon (sectorul 2) va fi deschisă luna viitoare. Parcarea cu 500 de locuri are un stadiu fizic de doar 65%.

București/ Pantelimon: Parcarea pentru navetiști, deschisă ”luna viitoare”

alex-lancuzov

Stadiu al lucrărilor la parcarea pentru navetiști din Pantelimon, București, ianuarie 2021. Foto: Alex Lancuzov

Parcarea cu 500 de locuri de la Pantelimon – Granitul, în sectorul 2 al Capitalei ar urma să fie deschisă luna viitoare, arată Primăria Generală, într-un răspuns pentru RRA, deși stadiul fizic de execuție în decembrie 2020 era de doar 65%. 

Contractul pentru realizarea nodului intermodal de la Pantelimon - Granitul are o valoare de 100 mil. lei, lucrările au început în august 2019 iar Municipalitatea a acordat o extensie de 153 de zile antreprenorului fără costuri suplimentare. Pe de altă parte, PMB spune că, având conturile blocate doar o parte dintre lucrări au fost decontate. Ce cuprinde proiectul : Parcaj suprateran pe două niveluri plus terasă pentru 495 de autoturisme, Terminal STB tramvai și microbuze extraurbane ( stadiu de realizare total : 23 % ; pentru liniile de tramvai 94 %).

Parcarea pentru navetiști de la Pantelimon este singura parcare în execuție de la Primăria Generală, un parcaj cu 700 de locuri pe care îl construiește Primăria Sectorului 3 în zona Decebal fiind foarte aproape de finalizare. De asemenea, la Străulești în Nord-Vest-ul Capitalei, Metrorex a construit o parcare pentru navetiști.


Etichete (ii)parcarePantelimonnavetiști

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live