Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

19 Septembrie 2014
Vizualizari: 1693
Comentează add

Foto: Interviu cu ministrul mediului Attila Korodi despre mașinile electrice, programul Rabla 2014 și pistele de biciclete din Capitală.

București: Min. mediului finanțează "97km de piste de biciclete"

bogdan-predescu

Ministrul mediului Attila Korodi alimentează o mașină electrică. Foto: Bogdan Predescu.

În fața Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice stau liniștite la încărcat două mașini, un Renault Fluence Z.E. și modelul electric cu autonomie extinsă Opel Ampera. Ultimul primit în primăvară spre folosință de ministrul Attila Korodi este și preferatul acestuia, în multe situații soferul având un program mai lejer pentru că la volan trece chiar domnul ministru. 

Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice va aloca aproximativ 10 milioane de euro pentru implementarea sistemului de transport cu bicicleta în București, ceea ce se traduce printre altele și prin realizarea de 97 de km de piste de biciclete pe 60 de străzi din Capitală. Un proiect îndrăzneț pentu un Minister care luptă să mențină Programul Rabla și în continuare, într-o industrie auto din ce în ce mai puternică, dar și mai orientată spre protejarea mediului. 

Audio: Despre mașinile electrice, programul Rabla 2014 și pistele de biciclete din Capitală, Bogdan Predescu a stat de vorbă cu ministrul Attila Korodi.


Etichete mașini electricemediuAttila Korodipiste de biciclete în Capitalăprogramul Rabla 2014

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live