Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Septembrie 2021
Vizualizari: 456
Comentează add

Participarea la evenimente va fi condiționată de prezentarea certificatului verde care atestă vaccinarea anti-COVID, testarea recentă sau trecerea prin boală de cel mult 6 luni.

București - la noapte intră în vigoare noi restricții anti-CoVID

radiojurnal

     Foto: www.facebook/Ro Vaccinare.

La București intră în vigoare de la miezul nopții restricții suplimentare impuse de rata mare de infectare cu coronavirus. De două zile în capitală se înregistrează peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

De mâine participarea la evenimente este condiționată de prezentarea certificatului verde care atestă vaccinarea anti-COVID19, testarea recentă sau trecerea prin boală în urmă cu cel mult 6 luni. Chiar și cu această condiție, există o serie de noi prevederi, astfel că nunțile și botezurile se pot organiza în spații interioare cu cel mult 200 de participanți, iar mitingurile sau demonstrațiile în exterior cu maximum 100 de persoane și cu respectarea măsurilor de protecție.

În restaurante, cinematografe, săli de spectacole, locuri de joacă sau piscine, accesul este condiționat tot de prezentarea certificatului verde, și doar la jumătate din capacitate, exclusiv pe baza vaccinării complete a tuturor participanților, în urmă cu cel puțin 10 zile.

Se pot organiza competiții sportive la capacitate maximă a sălilor, cursuri de instruire cu peste 250 de persoane în interior și peste 300 în exterior, sau conferințe cu peste 300 de persoane în interior.


Etichete certificat verdevaccinare anti-covidrestricții suplimentarepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live