Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

26 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1086
Comentează add

Primarul general Sorin Oprescu a declarat astăzi că bucureștenii vor avea în această iarnă apă caldă și căldură la prețul subvenționat de până acum.

Bucureşti: căldură și apă caldă, ”la același preț subvenționat”

atena-teognoste

Foto: Arhivă

Primarul general Sorin Oprescu a declarat astăzi că bucureștenii vor avea în această iarnă apă caldă și căldură la prețul subvenționat de până acum. 

Edilul șef al Capitalei a mai declarat că în cazul scumpirii gazelor naturale, municipalitatea va încerca să-i protejeze financiar pe bucureșteni. 
 
În privința banilor pentru reparații, primarul capitalei a afirmat că RADET va putea remedia defecțiunile în afara unor avarii foarte mari care s-ar produce pe rețelele de distribuție. 
 
Primarul general Sorin Oprescu a mai declarat că situația financiară între RADET și ELCEN se va soluționa prin unirea producției, transportului și distribuției de energie termică.  
 
Sorin Oprescu speră ca astăzi în ședința de guvern se va aproba transferul acțiunilor Electrocentrale București către Primăria Capitalei pentru a se realiza unificarea celor două entități.
 
În prezent prețul gigacaloriei este de 341 de lei, din care populația plătește 170 de lei, diferența fiind suportată de Primăria Capitalei.
 
Ieri, sindicatul de la RADET a tras un semnal de alarmă cu privire la situația financiară a regiei de termoficare.
 
Potrivit liderului de sindicat Ioana Stoica, RADET s-ar afla în imposibilitate de a efectua reparațiile necesare la rețeaua de distribuție, existând posibilitatea întreruperii cu agent termic a unor zone din Capitală în cazul producerii unor avarii.

Etichete Ştiri Bucureşticăldurăapă caldăRADETPrimarul general Sorin OprescugigacalorieElectrocentrale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live