Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Septembrie 2017
Vizualizari: 736
Comentează add

Cea de-a şasea zi îi aduce pe scena de la Ateneul Român pe membrii Orchestrei Filarmonice din Cehia iar pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Simfonică din Pittsburg.

Bucureşti - A şasea zi de Festival Enescu

radiojurnal

La Bucureşti continuă Festivalul George Enescu. Cea de-a şasea zi a evenimentului îi aduce pe scena de la Ateneul Român pe membrii Orchestrei Filarmonice din Cehia, iar în seria Mari Orchestre, pe scena Sălii Palatului va urca în această seară Orchestra Simfonică din Pittsburg. Dirijorul Manfred Honeck a mai fost la Bucureşti şi este încântat să se întâlnească din nou cu melomanii de aici.

Manfred Honeck: A fost o experienţă minunată pentru mine şi pentru toată orchestra prezenţa anterioară la festival publicul a fost fantastic şi asta spune mult. reacţia pe care am simţit-o interpretând Simfonia a V-a de Şostakovici mi-a dovedit că în sală erau mulţi nu doar melomani, ci şi foarte buni cunoscători ai muzicii, dar am avut timp să văd şi oraşul şi oamenii şi revin la Festivalul George Enescu cu mare plăcere.

Concertul din această seară nu va fi transmis în direct de posturile Radio România, dar va fi programat ulterior, precizează redactorul nostru, Mihaela Helmis.


Etichete Bucureşti - A şasea zi de Festival Enescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live