Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mihai Soare

21 Iunie 2022
Vizualizari: 597
Comentează add

Interviu cu Daniel Jinga, managerul Operei Naţionale din Bucureşti.

Bucharest Opera Festival, "o aniversare cu prietenii noştri" Bucharest Opera Festival, "o aniversare cu prietenii noştri" - Conține audio

daniela-mihai-soare

Daniel Jinga, managerul Operei Naţionale din Bucureşti, în studioul RRA, iunie 2022. Foto: Captură video

Bucharest Opera Festival este primul festival care invită în capitală toate instituţiile cu rang de operă naţională din România din subordinea Ministerului Culturii, a declarat managerul Operei Naţionale din Bucureşti Daniel Jinga într-un interviu la Radio România Actualităţi.

El a relatat că prin producţiile prezentate la Festival, Opera bucureşteană "a primit un cadou din partea prietenilor săi".

Stagiunea Centenară a Operei Naționale București se încheie cu un eveniment unic programat în perioada 24 iunie – 2 iulie.

​Potrivit unui comunicat al Operei, în programul celor nouă seri de operă, operetă şi balet găzduite de scena bucureşteană se găsesc nu mai puţin de patru producţii semnate de cei mai mari regizori de operă din România – Andrei Şerban, Silviu Purcărete şi Tompa Gábor – prezentate de companiile Operei Naţionale din Bucureşti - Don Giovanni de Mozart (regia Andrei Şerban), Operei Maghiare din Cluj-Napoca – Ora spaniolă şi Copilul şi vrăjile de Ravel (regia Tompa Gábor), Operei Naționale Române din Timişoara La serva padrona de Pergolesi (regia Silviu Purcărete) şi Operei Naționale Române din Iaşi – Indiile galante de Rameau (regia Andrei Şerban).

Interviul cu Daniel Jinga, managerul Operei Naţionale din Bucureşti, a fost difuzat la Radio România Actualităţi marţi, 21 iunie 2022, în cadrul emisiunii Între Prieteni.

Actualitati Romania · Interviu cu Daniel Jinga, managerul Operei Naţionale din Bucureşti

Etichete (ii)Bucharest Opera FestivalDaniel JingamanagerOperaBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live