Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

31 Martie 2016
Vizualizari: 1108
Comentează add

Mulţi cetăţeni resimt în continuare urmările atentatelor iar multe străzi sunt pustii, după cum ne-a relatat corespondenta noastră Cerasela Rădulescu.

Bruxelles-ul, încă în stare de şoc, la 9 zile după atentate

-

 

La 9 zile de la atentatele din Bruxelles, capitala belgiană nu a reintrat în normalitate. Mulţi cetăţeni resimt în continuare şocul iar multe străzi sunt pustii, după cum ne-a relatat corespondenta noastră Cerasela Rădulescu.

Poliţia şi Armata fac controale periodice iar pe străzi pot fi văzute patrule mixte.

Autorităţile îl caută în continuare pe cel de-al patrulea suspect din aeroportul Zaventem. Aeroport care este şi acum închis iar transportul public subteran funcţionează la jumătate din capacitate.

Parlamentul belgian doreşte să modifice o serie de legi, precum prelungirea arestului preventiv la 72 de ore pentru suspecţii de terorism.

În spitale rămân în continuare 80 de răniţi la terapie intensivă. 32 de persoane au fost ucise în atacurile de marţea trecută. 

Cei care au suferit de pe urma atentatelor şi familiile victimelor vor beneficia de indemnizaţii de la asiguratori. Cei care mergeau la serviciu aveau asigurare de muncă şi de viaţă, potrivit legilor europene.

Statul belgian va oferi în plus ajutoare financiare tuturor celor care au suferit de pe urma atentatelor şi familiilor victimelor. 


Etichete bruxellesterorismbelgia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live