Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Februarie 2018
Vizualizari: 1149
Comentează add

Prezenţa navelor NATO la Constanţa transmite un puternic semnal de siguranţă pentru libertatea de navigaţie pe Marea Neagră

Brummel-Prezenţa navelor NATO la Constanţa, un puternic semnal de siguranță

radiojurnal

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummel, consideră că prezenţa grupărilor navale permanente ale NATO la Constanţa, din care fac parte şi două nave britanice, transmite un puternic semnal de siguranţă pentru libertatea de navigaţie pe Marea Neagră.

Marea Britanie este alături de colegii din România pentru a asigura securitatea europeană şi a aliaţilor, a mai spus diplomatul britanic.

El a făcut o vizită sâmbătă, la bordul navei "Enterprise", de supraveghere oceanografică, aflată în Portul Constanţa.

Paul Brummell a remarcat că anul 2017 a fost cel mai intens în istoria relaţiilor din domeniul apărării dintre România şi Regatul Unit, amintind cele două vizite ale distrugătorului "Duncan" la Constanţa, participarea la exerciţii militare comune a o mie de soldaţi britanici alături de camarazii români şi dislocarea la Baza Aeriană "Mihail Kogălniceanu" a unui detaşament de patru avioane Typhoon, pentru a contribui la securizarea spaţiului aerian al NATO.


Etichete Prezenţa navelor NATOConstanţasemnal de siguranţă pentru libertatea de navigaţieMarea Neagrămarea britaniepaul brummelambasador

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live