Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

28 Mai 2017
Vizualizari: 880
Comentează add

Suspendarea curselor a fost cauzată de o problemă la alimentarea cu energie electrică care a afectat programele pentru bilete online, susține compania.

British Airways a reluat azi cursele de pe Heathrow și Gatwick

catalin-gombos

Foto: Arhivă.

Compania aeriană britanică British Airways a reluat, astăzi, cursele de pe aeroporturile londoneze Heathrow şi Gatwick, după ce le-a suspendat ieri din cauza colapsului sistemelor sale computerizate.

Acesta a fost cauzat de o problemă la alimentarea cu energie electrică care a afectat programele pentru bilete online, pagina de internet a companiei dar şi serviciile oferite prin call-center.

Compania speră că majoritatea operaţiunilor sale vor reveni la normal astăzi, însă oficiali de la Heathrow au transmis că se aşteaptă ca unele curse ale British Airways să continue să fie anulate şi le-au cerut pasagerilor să nu se deplaseze la aeroport dacă nu şi-au făcut reprogramat zborurile.

Reuters notează că şi alte companii au fost afectate recent de probleme ale sistemelor informatice: luna trecută Air France şi Lufthansa nu au putut să îşi îmbarce pasagerii din cauza unor defecţiuni la nivel global, iar în august, anul trecut, o creştere de tensiune a avariat sistemele informatice ale companiei aeriene americane Delta.


Etichete HeathrowGatwickBritish Airwayspasagericurseavioane,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live