Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA "-" LA "+" INFINIT (R) Joi, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Martie 2015
Vizualizari: 1173
Comentează add

Ministrul Apărării a declarat azi la Sfântu Gheorghe, că Brigada 61 Vânători de Munte Miercurea Ciuc va pleca, în luna august, în Afganistan, pentru a participa la o misiune NATO.

Brigada 61 Vânători de Munte, misiune NATO în Afganistan

radiojurnal

Arhivă Foto: Ilie Pintea.

Ministrul apărării, Mircea Duşa a anunţat la Sfântu Gheorghe că Brigada 61 Vânători de Munte Miercurea Ciuc va pleca în luna august în Afganistan, pentru a participa la o misiune a NATO.

"Militarii harghiteni au participat la misiuni în teatrele de operaţii, au dat dovada spiritului de responsabilitate şi a pregătirii profesionale. De aceea au fost foarte apreciaţi de către partenerii noştri din NATO şi din statele UE şi am decis, împreună cu şeful Statului Major General ca militarii de la Brigada 61 Vânători de Munte să participe, începând din luna august, împreună cu militarii de la Brigada din Bistriţa la misiuni în teatrul de operaţii Afganistan, respectiv în Kandahar, pentru asigurarea protecţiei forţei pe Aeroportul Kandahar", a spus ministrul apărării.

Ministrul Mircea Duşa a decorat astăzi cu Emblema de Onoare a Armatei Române Drapelul de luptă al Batalionului 24 Vânători de Munte Mircurea Ciuc, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea acestei unităţi.

După cum transmite corespondenta RRA Angela Bârsan, ceremonia s-a încheiat cu defilarea trupelor şi a tehnicii militare.


Etichete MApNMircea DusaSfantu GheorgheBrigada 61 Vanatori de MunteNATOMiercurea CiucAfganistanmisiuneUEdrapel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live