Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

11 Noiembrie 2018
Vizualizari: 598
Comentează add

Zece persoane au fost rănite astăzi de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu maşina în uşile de acces ale unui supermarket din Brăila.

Brăila: Tânărul care a rănit 10 persoane, reţinut

gina-bahor-braila

Foto: Arhiva 

Zece persoane au fost rănite astăzi de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu maşina în uşile de acces ale unui supermarket din Brăila, la puţin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

Corespondenta  RRA Gina Bahor vine acum, în direct, cu mai multe informaţii. Bună ziua, Gina!


Reporter: Bună ziua! Vă pot spune că la această oră, trei dintre persoanele rănite au probleme şi se află pe masa de operaţie: cel înjunghiat din localitatea Cazasu şi doi şoferi de la Braicar, societatea de transport public local, care se aflau în afara depoului, pe şoseaua de centură, aceştia fiind primii loviţi în acest atac.

Reamintim pentru ascultători evenimentul traumatizant.

Tânărul în cauză ar fi vrut să cumpere un autoturism din localitatea Cazasu, dar l-a înjunghiat pe vânzător şi a fugit cu maşina.

Pe şoseaua de centură a făcut primele două victime, după care şi-a continuat traseul spre Carrefour, unde a rănit alţi cinci adulţi şi doi minori şi vă pot spune că, din fericire, aceştia au răni uşoare.

După cum povestesc martorii, şoferul a încercat de trei ori să intre în incinta magazinului, dar nu a reuşit de stâlpii de beton de la intrare, fiind imobilizaţi rapid de doi bărbaţi aflaţi la o terasă, care l-au reţinut până la sosirea poliţiştilor.

Individul părea în stare de ebrietate sau chiar drogat, întrucât în momentul atacului striga continuu: "Trebuie să curgă sânge în ţara asta!"

Tânărul a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore şi s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Din primele cercetări, a reieşit că are permis de conducere, iar la alcooltest a rezultat 0,37 miligrame pe litru alcool în sânge, fiind prelevate şi alte probe biologice, pentru a constata dacă a consumat substanţe interzise.

Vă vom ţine la curent cu ce se întâmplă cu acest caz în ediţiile viitoare ale Radiojurnalului


Etichete raniti brailapolitievictimeinjunghieresupermarket

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live