Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2017
Vizualizari: 917
Comentează add

Proiectul de buget pe 2017 acoperă creşterile salariale prevăzute în sectorul de stat, a anunţat preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Bogdan Hossu: Proiectul de buget acoperă creşterile salariale

radiojurnal

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Foto: captură video.

Proiectul de buget pe 2017 acoperă creşterile salariale prevăzute în sectorul de stat, iar angajaţii din sistemul public vor primi un voucher de vacanţă de la 1 iulie, în valoare de 1.450 de lei.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, după şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional pentru Dialog Social. 

Bogdan Hossu: "Ceea ce este important este că s-a confirmat garantarea acoperirii creşterilor salariale conform actelor normative date până acum legate de salariile din sectorul bugetar, pe de o parte, pe de altă parte, problema voucherelor de vacanţă nu se va proroga decât până la 1 iulie, de la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanţă pentru fiecare bugetar în valoarea salariului minim garantat în plată de 1.450 de lei". 

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a mai spus că în proiectul de buget s-au prevăzut 10 miliarde de lei, bani destinaţi autorităţilor locale pentru plata personalului din învăţământul preuniversitar.


Etichete Bogdan Hossuproiectul de bugetcreşteri salariale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live