Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Septembrie 2019
Vizualizari: 219
Comentează add

Suma va fi acordată celor care vor depune cereri în acest sens până la sfârşitul anului şi nu este condiţionată de renunţarea la acţiunile în justiţie împotriva grupului Boeing.

Boeing oferă câte144.500$ familiilor victimelor celor 2 accidente cu 737MAX

radiojurnal

 

Gigantul aeronautic american Boeing a propus, ieri, să plătească câte 144.500 de dolari fiecărei familii a victimelor celor două prăbuşiri ale aeronavelor 737 MAX în Indonezia şi Etiopia.

Potrivit unui comunicat, suma va fi acordată celor care vor depune cereri în acest sens până la sfârşitul anului şi nu este condiţionată de renunţarea la acţiunile în justiţie împotriva grupului Boeing.

Numeroase plângeri au fost depuse până acum, iar suma totală cerută de rudele victimelor este de ordinul sutelor de milioane de dolari.

Pe de altă parte, agenţia federală aviatică americană a precizat că fiecare ţară în parte va decide când va ridica interdicţia de zbor impusă aeronavelor 737 MAX în toată lumea, după tragediile soldate cu 346 de morţi.

Noul şef al agenţiei, Steve Dickson, nu a fost în măsură să precizeze când se va renunţa la decizia de a menţine la sol în Statele Unite toate aparatele de acest tip.


Etichete Boeingvictimeaccident aviatic737 MAXIndoneziaEtiopia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live