Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 Iunie 2021
Vizualizari: 351
Comentează add

Ministerul de Interne inteţionează să verifice toate societăţile care vînd explozibili şi să depisteze asasinul de la Arad.

Bode cere verificarea societăţilor care comercializează explozibili

florin-lepadatu

  Ministrul de interne, Lucian Bode. Foto: Arhivă/ mt.gov.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI - Ministrul de interne, Lucian Bode, a dispus verificarea tuturor societăţilor care vînd explozibili, după asasinatul de la Arad.

Lucian Bode a precizat că ministerul sprijină ancheta cu structuri de la toate direcţiile, astfel încât autorii să fie prinşi cît mai repede.


Lucian Bode: "Am dispus verificarea tuturor societăţilor care comercializează produse de acest gen şi la nivel naţional. Cu siguranţă de aici ne va rezulta şi o imagine a ceea ce înseamnă această piaţă în România. Este un element pe care noi îl luăm în calcul, însă ancheta de la Arad este coordonată de către Parchetul General. Noi, Ministerul Afacerilor Interne, suntem implicaţi în a sprijini această anchetă cu structuri de la toate nivelurile şi de la toate direcţiile, astfel încât în cel mai scurt timp autorul, autorii să fie traşi la răspundere".

Lucian Bode a recunoscut că ar fi fost posibil ca asasinarea omului de afaceri din Arad să fi putut fi oprită înainte de a se produce, aşa cum s-a întîmplat în cazul unor evenimente similare care au fost dejucate.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul General a preluat ancheta în cazul de la Arad soldat cu moartea afaceristului Ioan Crişan, după ce maşina pe care acesta o conducea a explodat în parcarea unui magazin.


Etichete maibodearad

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live