Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Octombrie 2017
Vizualizari: 636
Comentează add

BNR a menţinut, astăzi, rata dobânzii de politică monetară la 1,75 la sută pe an şi a decis gestionarea adecvată a lichidităţii din sistemul bancar, potrivit băncii centrale.

BNR menţine rata dobânzii de politică monetară la 1,75 la sută pe an

radiojurnal

   

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a menţinut, astăzi, rata dobânzii de politică monetară la 1,75 la sută pe an şi a decis gestionarea adecvată a lichidităţii din sistemul bancar, se arată într-un comunicat al BNR.

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a admis, astăzi, după ce a participat la şedinţa conducerii BNR, că o creştere a indicelui ROBOR din ultimele zile este legată de probleme de lichiditate ale pieţei.

El a precizat că gradul de colectare a Fiscului a crescut, iar specialiştii Băncii Naţionale vor găsi soluţii pentru a tempera creşterea acestui indice.

De altfel, mai multe informaţii sunt aşteptate de la guvernatorul Mugur Isărescu, în declaraţia pe care urmează să o susţină după şedinţa conducerii BNR.


Etichete BNRrata dobânzii de politică monetară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live