Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Ina Chelan

1 Octombrie 2010
Vizualizari: 1323
Comentează add

Reabilitarea termică a construcţiilor necesita obţinerea în prealabil a unui aviz tehnic din partea E.ON Gaz

Blocurile reabilitate fara aviz raman fara gaz metan

ina-chelan

Reprezentanţii companiei sustin ca reabilitarea termica a imobilelor din oras, fara respectarea normelor tehnice, poate afecta reţelele de gaz metan.

Specialiştii E.ON Gaz Distribuţie au constatat ca în anumite cazuri instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor au fost afectate de aceste lucrări de termoizolare, existând astfel un potenţial pericol de producere de evenimente nedorite.

Reabilitarea termică a construcţiilor necesita obţinerea în prealabil a unui aviz tehnic din partea E.ON Gaz, în care sunt specificate condiţiile care trebuie respectate în privinţa amplasării instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale.

Conform Normelor Tehnice pentru proiectarea şi executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, instalaţiile de utilizare trebuie sa fie amplasate la vedere, în spatii uscate, ventilate si cu acces permanent, astfel încât sa fie posibilă verificarea acestora de catre specialiştii în domeniu.

În cazul în care reabilitarea termică a construcţiilor este realizată fără aviz sau fără respectarea normelor tehnice din domeniul gazelor naturale, compania este nevoită să aplice măsurile legale, care prevad inclusiv sistarea alimentării cu gaze naturale a imobilelor respective, ne-a mai transmis Geanina Cârstea, corespondent Radio Iaşi.


Etichete E.ON Gaz,reabilitare termică,sistare gaz,Piatra Neamţ

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live