Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Mai 2022
Vizualizari: 299
Comentează add

Blocul din Braşov, în care mai multe apartamente au fost afectate de un incendiu izbucnit vineri, a fost complet deconectat de la utilităţi.

Blocul ars din Braşov a fost complet deconectat de la utilităţi

-

 Foto: Arhivă/ Sergiu Şteţ

Blocul din Braşov, în care mai multe apartamente au fost afectate de un incendiu izbucnit vineri, a fost complet deconectat de la utilităţi. În aceste condiţii, unii locatari au solicitat ajutorul autorităţilor pentru a le asigura cazare, după cum a explicat pentru Radio România Braşov FM, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea.

Sorin Toarcea: 14 persoane au solicitat sprijinul municipalității pentru a li se asigura cazare. Două dintre acestea vor fi găzduite la Direcția de Asistență Socială, vorbim de două persoane cu dizabilități, celelalte douăsprezece sunt deja cazate la Catia. Restul locatarilor din blocul de pe 13 Decembrie fie s-au mutat la rude sau prieteni, fie au decis să rămână în continuare în acel bloc.

Realizator: Poliţia asigură paza imobilului, iar autorităţile au amplasat în zonă o cisternă cu apă pentru locatarii care au rămas în clădire. Imobilul afectat are 84 de apartamente, iar în timpul intervenției pompierilor, toate persoanele au fost evacuate. 30 dintre acestea au primit îngrijiri medicale, deoarece erau intoxicate sau au făcut atac de panică, însă nimeni nu a fost transportat la spital.


Etichete (ii)utilitatibrasovincendiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live