Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

28 Februarie 2020
Vizualizari: 217
Comentează add

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pentru a stabili lista miniştrilor în cabinetul condus de premierul desemnat Florin Cîţu.

Biroul Executiv al PNL

florin-lepadatu

 

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pentru a stabili lista miniştrilor în cabinetul condus de premierul desemnat Florin Cîţu şi programul de guvernare al viitorului executiv.

În aceeaşi şedinţă, conducerea liberalilor trebuie să voteze şi susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Are detalii reporterul RRA, Amalia Bojescu: "Programul de guvernare al PNL nu va suferi modificări decât în acele puncte cu probleme care au fost deja rezolvate.

Odată cu desemnarea lui Florin Cîţu drept prim-ministru, liberalii trebuie să găsească o persoană pentru portofoliul finanţelor, fiind vehiculate două nume, liderul de la Constanţa, Bogdan Huţucă, şi deputatul Ovidiu Heiuş.

Sunt discuţii ca vicepremierul interimar Raluca Turcan să preia şi Ministerul Dezvoltării, în locul lui Ion Ştefan.

Premierul interimar Ludovic Orban spunea că doreşte să continue parteneriatul cu formatiunile din opoziţie, iar în acest sens va avea discuţii pentru a construi o majoritate care să susţină noul guvern.

De cealaltă parte, PSD anunţă că nu va vota noul cabinet format în jurul PNL, fiind posibil să formuleze o nouă sesizare la Curtea Constituţională.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spunea că social-democraţii aşteaptă prezentarea programului de guvernare şi echipa de miniştri, pentru a soatbili strategia la votul de învestitură."


Etichete pnl

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live