Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

23 Februarie 2015
Vizualizari: 1048
Comentează add

Filmele "Birdman", "Whiplash" şi "The Grand Budapest Hotel" sunt marii câştigători ai celei de-a 87-a ediţii a Galei Premiilor Oscar, care a avut loc la Los Angeles.

"Birdman" sau viaţa de după celebritate

doina-saiciuc

Regizorul Alejandro Inarritu primește Oscarul pentru cel mai bun film. Foto: Captură youtube.com

Filmele "Birdman", "Whiplash" şi "The Grand Budapest Hotel" sunt marii câştigători ai celei de-a 87-a ediţii a Galei Premiilor Oscar, care a avut loc azi-noapte la Los Angeles.

O ceremonie plină de fast şi vedete, care a avut parte atât de surprize cât şi de confirmări.  

Cele patru ore de spectacol pe scena căruia a urcat şi Lady Gaga s-au încheiat cu anunţul pentru cea mai bună producţie cinematografică a anului 2014: "Birdman" (Omul pasăre) sau "Virtutea nesperată a ignoranţei", în regia mexicanului Alejandro Gonzalez Inarritu, comedie neagră, istorie captivantă a vieţii de după celebritate, povestea unui faimos actor a cărui stea apune odată cu vârsta.

Eddie Redmayne, actor britanic care a împlinit în ianuarie 33 de ani, a obţinut Oscarul pentru rolul Stephen Hawking, celebrul fizician britanic specialist în cosmologie, a cărui viaţă este ilustrată în lung metrajul "The Theory of Everything".

Oscarul pentru cea mai bună actriţă i-a fost decernat, aşa cum întreaga comunitate a criticilor de film prezicea, actriţei Julianne Moore pentru rolul din "Still Alice", povestea emoţionantă a unei experte în lingvistică la Harvard, mamă a trei copii care află că suferă de o formă rară de Alzheimer.


Etichete Oscar 2015Gala Premiilor OscarBirdmanAlejandro Gonzalez Inarrituviaţa de după celebritateWhiplashThe Grand Budapest Hotel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live