Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

10 Februarie 2021
Vizualizari: 270
Comentează add

Achiziţionarea unităţii de producţie din Marburg, care a aparţinut companiei Novartis, va permite BioNTech să producă în plus zeci de milioane de doze de vaccin pe lună.

BioNTech a deschis o nouă linie de producţie pentru vaccinul anti-COVID-19

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Compania farmaceutică germană BioNTech, partener al firmei americane Pfizer în dezvoltarea şi producerea de vaccin anti-COVID-19, a anunţat miercuri, 10 februarie, că a deschis o nouă linie de producţie de vaccin în oraşul german Marburg, pentru a creşte producţia de vaccin.

CNN transmite că BioNTech produce deja vaccin anti-COVID-19 la fabrica sa din Mainz şi alte două unităţi din ţară, iar Pfizer are unităţi de producţie la Puurs, în Belgia, pe lângă unităţile din Statele Unite.

Achiziţionarea unităţii de producţie din Marburg, care a aparţinut companiei farmaceutice Novartis, va permite BioNTech să producă în plus zeci de milioane de doze de vaccin pe lună. Conducerea firmei a precizat că intenţionează ca în 2021 să producă 2 miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19.


Etichete BioNTechcoronavirusCOVID-19Novartis,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live