Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Noiembrie 2019
Vizualizari: 949
Comentează add

Un milion de bilete vor fi scoase la vânzare între 4 şi 18 decembrie pentru suporterii celor 20 de echipe naţionale calificate la campionatul EURO 2020 - transmite FRF.

Bilete scoase la vânzare pentru Euro 2020

radiojurnal

Foto: facebook.com/EURO2020.

Un milion de bilete vor fi scoase la vânzare între 4 şi 18 decembrie pentru suporterii celor 20 de echipe naţionale calificate la campionatul EURO 2020  - transmite Federaţia Română de Fotbal.

Va fi disponibilă şi o cotă de bilete pentru publicul general. Solicitarea de bilete pentru suporteri va avea loc între 4 decembrie şi 8 decembrie.

Suporterii celor patru echipe care se vor califica în urma play-off-urilor, inclusiv cei din România - dacă tricolorii vor obţine prezenţa la EURO - vor putea aplica la scurt timp după disputarea respectivelor meciuri, programate pe 26 şi 31 martie 2020.

Peste  jumătate dintre aceste bilete se vor afla, la toate jocurile, în categoria cea mai accesibilă de preţ, tarifele minime pentru meciurile din faza grupelor fiind de 30 de euro (pentru Baku, Bucureşti şi Budapesta) şi, respectiv, 50 de euro (în cazul celorlalte oraşe-gazdă).

Ediţia aniversară UEFA EURO 2020 este cel mai mare Campionat European UEFA organizat vreodată, 3 milioane de bilete aflându-se la dispoziţie, 82% dintre ele disponibile pentru toţi suporterii - mai informează FRF.


Etichete euro 2020biletefotbalromaniafrf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live