Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cerasela Rădulescu

6 Iunie 2016
Vizualizari: 873
Comentează add

Trei morţi şi nouă răniţi grav reprezintă bilanţul provizoriu al accidentului feroviar, care a avut loc în Belgia.

Bilanţ tragic al accidentului feroviar din Belgia.

cerasela-radulescu

Accident de tren în Belgia. Foto: TwitterMailOnline.

Trei morţi şi nouă răniţi grav reprezintă bilanţul provizoriu al accidentului feroviar, care a avut loc, aseară, în Belgia.

Un tren de pasageri s-a ciocnit cu unul de marfă, iar impactul coliziunii a fost violent. O anchetă are loc acum şi primele informaţii arată că trenul de marfă nu conţinea explozibil.

Corespondenţă din Bruxelles - Reporter: Cerasela Rădulescu - Cei trei decedaţi în urma accidentului sunt conductorul trenului şi doi pasageri, în timp ce autorităţile spun că din cei aflaţi în spital, nouă persoane sunt în stare foarte gravă.

Trenul este grav avariat, afirmă primarul localităţii pe teritoriul căreia s-a produs accidentul şi anume Saint-Georges-sur-Meuse, situată în apropiere de oraşul Liège.

Trenul de persoane l-a lovit din spate pe cel de marfă şi autorităţile anchetează acum de ce s-a produs astfel coliziunea. Până în acest moment ştim că trenul de pasageri avea o viteză destul de mare.

Accidentul feroviar petrecut în Belgia ridică multe semne de întrebare privind siguranţa pe căile ferate în această ţară, producându-se în trecut şi alte accidente foarte grave.

În plus, trebuie amintit că până ieri lucrătorii din domeniul feroviar s-au aflat timp de mai multe zile în grevă, denunţând lipsa unor condiţii de muncă şi reducerea unor sporuri salariale.


Etichete accident de trenbelgiaaccident feroviar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live