Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS DE RUSALII - continuare Luni, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2018
Vizualizari: 655
Comentează add

Liviu Pop mai spune în raport că au fost asigurate manuale încă din vara lui 2017, şi că programele şcolare pentru clasa a V-a se aplică din septembrie.

Bilanţ la Ministerul Educaţiei Naţionale

radiojurnal

Liviu Pop, ministrul Educaţiei foto: Arhivă

Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, a prezentat un bilanţ la şase luni de mandat, în care sunt menţionate extinderea educaţiei antreprenoriale, stimularea învăţământului dual şi noua lege a manualului.

Documentul, care poate fi consultat pe site-ul edu.ro, arată că, pentru anul şcolar în curs, au fost realizate peste o sută de clase de învăţământ dual, au fost alocate fonduri de la buget pentru construcţia sau reabilitarea a 500 de creşe, grădiniţe şi şcoli şi au fost recepţionate peste 20 de unităţi de învăţământ cu clasele I-VIII şi aproape 50 de grădiniţe.

Liviu Pop mai spune în raport că au fost asigurate manuale încă din vara lui 2017, şi că programele şcolare pentru clasa a V-a se aplică din septembrie.

Un alt capitol al raportului vorbeşte despre promovarea profesioniştilor în managementul educaţional, dar şi despre digitalizarea învăţământului prin conectarea tuturor unităţilor şcolare la internet.

Raportul a fost postat şi pe pagina de Facebook a ministrului Educaţiei.


Etichete ministerul educatieibilantliviu popmanualeeleviscoli

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live