Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Mai 2021
Vizualizari: 368
Comentează add

Meteorologii au prelungit codul roşu de furtuni în mai multe localităţi din judeţul Bihor, unde plouă necontenit de peste 16 ore.

Bihor: Meteorologii au prelungit codul roşu de furtuni

florin-lepadatu

Arhivă Foto: Maria Mandita.

RADOR - Meteorologii au prelungit codul roşu de furtuni în mai multe localităţi din judeţul Bihor, unde plouă necontenit de peste 16 ore.

Avertizarea este valabilă până la ora 18:00 în localităţile Bunteşti, Pietroasa, Rieni, Remetea, Câmpani, Curăţele, Budureasa, şi Căbeşti. Noile cantităţi de precipitaţii vin după ce în zonă s-au acumulat în jur de 140 de litri pe metrul pătrat.

Autorităţile au evacut deja o familie din comuna Pietroasa, a cărei locuinţă se află în apropierea Crişului Pietros, al cărui debit a crescut semnificativ antrenând şi cantităţi mari de gunoaie, transmite corespondentul nostru, Stelian Radu Cacuci.

Pompierii militari sunt prezenţi în zonele aflate sub incidenţa codului roşu, alături de echipaje ale Administraţiei bazinale de apă "Crişuri" din Oradea. De altfel şi hidrologii au emis un cod roşu de inundaţii pentru judeţele Bihor şi Cluj.

Avertizarea este valabilă până la ora 16:00 în bazinele hidrografice Iad, Drăgan şi Crişul Negru, unde se pot produce viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale.


Etichete bihorinundatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live