Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Februarie 2021
Vizualizari: 103
Comentează add

Consilier de la Casa Albă, critică China ptr că a blocat datele privind originea noului SARS-CoV2 şi ptr că armata chineză ar fi făcut cercetări secrete la laboratorul din Wuhan.

Biden va ţine un moment de reculegere-SUA are peste 500.000 decese COVID-19

radiojurnal

 

Un înalt oficial al noii administraţiei americane, consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, a criticat China că a blocat datele privind originea COVID-19 şi că armata chineză ar fi făcut cercetări secrete la laboratorul din Wuhan.

Preşedintele Joe Biden va ţine un moment de reculegere în contextul depăşirii pragului de 500.000 de decese în Statele Unite. Noua administraţie a reuşit să crească la 1,7 milioane numărul vaccinărilor zilnice anti-COVID-19.


Doina Saiciuc, Corespondenta RRA, din Washington a transmis detalii conform cărora consilierul prezidenţial pentru securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, a acuzat ieri China, că a blocat datele cu privire la originea COVID-19. 

Jake Sullivan: Cred că trebuie să luăm o serie de măsuri pentru a examina răspunsul la pandemie al precedentei administraţii şi lecţiile pe care trebuie să le învăţăm pentru a ne asigura că aşa ceva nu se va mai întâmpla.


Jake Sullivan a făcut precizările într-un interviu pentru programul "Face the Nation" televiziunii CBS News.


Jake Sullivan: Cred, de asemenea, că este nevoie de o investigaţie internaţională credibilă, deschisă, transparentă, condusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aceasta este pe cale de a publica un raport despre originile pandemiei din Wuhan, China, în legătură cu care avem întrebări, pentru că noi nu credem că Beijingul a făcut accesibile suficiente date iniţiale despre modul în care pandemia a început să se răspândească atât în China, cât şi, în cele din urmă, în întreaga lume. Şi credem că atât Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cât şi China trebuie să se grăbească în această privinţă.


Etichete joe bidenmoment reculegere,SUA; 500.000 decesechinawuhancovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live