Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 August 2012

Psihologul muzical - ediția 517 din 25 august 2012

Best Of Psihologul muzical (I) Best Of Psihologul muzical (I) - Conține audio

andrei-partos

Fiind invitat în Juriul Festivalului de Muzică Ușoară Românească de la Mamaia, am lipsit din studio (pentru prima oară în cei 10 ani de existență ai emisiunii), așa că am realizat o primă selecție a edițiilor noastre din trecut, punând accentul pe întâlnirile estivale.

Anul trecut, tot în această perioadă, mă aflam la Radio Vacanța Mamaia unde am avut numeroși invitați dintre care ora aleasă îi readuce în case pe Mihaela Dănăilă Văduva și Adrian Ordean (ediția din 27.08.2011).

De dragul diversității și al ineditului găsiți aici o oră de cântare live în studioul 31 al RRA cu grupul Hara. Este vorba de o întâlnire din 3 martie 2004. La acea vreme emisiunea nu era postată pe site.

În următoarele două ore am revenit la Mamaia, tot la colegii noștri de la Radio Vacanța și tot în perioada Festivalului, dar, de această dată, din 2009. Ne-au vizitat în studio Francesco Napoli, Adrian Romcescu, Cristian Raetscher și alții (22.08.2009).

Ultima oră ne poartă spre Valentine’s Day când Mircea Vintilă a acceptat să stea cu noi timp de 5 ore. Și n-a stat degeaba, ci a cântat împreună cu numeroși ascultători curajoși care au intervenit telefonic (14.02.2009). A fost un adevărat maraton al cântărilor live și îl așteptăm pe Mircea Vintilă să își doboare propriul record.

Pentru final de an pregătim un alt Best Of la alcătuirea căruia vă rog să contribuiți!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 


 


Etichete Festivalul de Muzică Ușoară Românească de la MamaiaRadio Vacanța MamaiaMihaela Dănăilă VăduvaAdrian OrdeanHaraFrancesco NapoliAdrian RomcescuCristian RaetscherMircea Vintilă.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live