Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 11 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1163
Comentează add

Un producător britanic de bere a lansat un nou sortiment fabricat din apă provenită din calota glaciară şi denumit ''Make Earth Great Again'' .

''Berea este un limbaj universal''

florin-lepadatu

 

Un producător britanic de bere a lansat un nou sortiment fabricat din apă provenită din calota glaciară şi denumit ''Make Earth Great Again'' pentru a trage un semnal de alarmă asupra fenomenului negării încălzirii globale, relatează Reuters.

Sumele încasate din vânzarea berii vor fi donate către ''10:10'', o organizaţie care sprijină proiectele din domeniul schimbărilor climatice.

BrewDog, firma producătoare, spune că a fost inspirată de retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbările climatice, o convenţie semnată de aproximativ 200 de ţări, în 2015, pentru a limita efectele încălzirii globale în special prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon şi a altor emisii rezultate din arderea combustibililor fosili.

'''Make Earth Great Again este o reacţie la dezinteresul sporit al unor lideri mondiali importanţi faţă de cea mai mare problemă cu care se confruntă planeta şi civilizaţia noastră'', a spus James Watt, cofondatorul Brewdog, într-o declaraţie.

''Berea este un limbaj universal'', a completat acesta.

Producătorul scoţian a precizat că berea este fabricată cu apă provenită din topirea calotei glaciare şi din fructe asemănătoare murelor, care cresc în zona arctică.

Eticheta noului sortiment înfăţişează un robot dintr-un desen animat, care seamănă cu preşedintele american Donald Trump, în timp ce se luptă cu un urs polar. 


Etichete Bere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live