Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2018
Vizualizari: 2478
Comentează add

Sâmbătă, 19 mai 2018, locuitorii cartierului bucurestean Cotroceni isi deschid portile pentru vizitatori, in cadrul zilei ”Bazar de Cotroceni”.

Bazar de Cotroceni

radiojurnal

Bazar de Cotroceni. Foto: Arhivă/ Ovidiu Constantinescu.

Scapat ca prin minune de demolarile lui Ceausescu de la sfarsitul anilor ’80, Cartierul Cotroceni este, fara doar si poate, o zona aparte a Bucurestiului. Daca vreti sa va bucurati  de o zi in Bucurestiul de alta data, nu ratati ziua de 19 mai 2018, cand locuitorii Cotroceniului isi deschid portile pentru vizitatori, in cadrul zilei Bazar de Cotroceni.

Bazarul de Cotroceni este organizat de asociatia “InCotroceni – oameni, idei povesti” pentru a aduce laolalta oamenii acestei comunitati si pe toti bucurestenii care vor s-o viziteze.

În cadrul Bazarului, cotroceniştii îşi vor scoate la mezat cele mai cele minunății de vândut, donat, gustat sau admirat. Pe principiul “dacă voi nu le vreți, noi le vrem”, peste 30 de familii au decis să-și deschidă pentru o zi grădinile/curţile frontale și să le umple cu lucrușoare care le prisosesc: cărți, tablouri, haine, mobilă, mileuri, limonadă, clătite și un luuuung șir de “și altele”. Fără restricţii, fără taxă de participare.

În același timp, 30 de mici afaceri locale - bistrouri, ceainării, cafenele, ateliere de creaţie, galerii de artă, showroom-uri - îşi deschid porţile pentru o zi, fiecare aducăndu-și aportul la spiritual comunitar cu ce au, cu ce pot și la ce se pricep: concerte, DJ set, workshop-uri pentru copii, brunch-uri, degustari de vin, expoziţii, tururi.

În plus, în Parcul Romniceanu vor fi organizate concerte de jazz, un târg de vinyl-uri, bingo arhitectural, o paradă de maşini şi de biciclete retro.

Organizatorii consideră că Bazarul de Cotroceni este nu numai o ocazie de promovare a valorilor comunităţii, de implicare în viaţa socială dar şi de stabilire a unor relaţii cu potenţialii clienţi din proximitate.

Vezi aici harta evenimentului.


Etichete bazar de cotrocenicotrocenibucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live