Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

28 Septembrie 2021
Vizualizari: 244
Comentează add

Barurile şi restaurantele care limitează accesul la deţinătorii de certificate de vaccinare vor putea fi deschise până mai târziu și li se va permite alăturarea meselor.

Barurile şi restaurantele din Malta vor putea accepta doar pe cei vaccinați

sergiu-stet

 

Barurile şi restaurantele din Malta vor putea să restricţioneze intrarea şi să accepte numai persoanele complet vaccinate începând cu 9 octombrie, a declarat ministrul Sănătăţii, Chris Fearne, anunţând reguli mai relaxate pentru unităţile care aleg această măsură, relatează dpa preluată de Agerpres.
 
Barurile şi restaurantele care limitează accesul la deţinătorii de certificate de vaccinare vor putea fi deschise până mai târziu, li se va permite alăturarea meselor şi servirea la bar, a precizat ministrul maltez al Sănătăţii.
 
Unităţile care nu doresc să restricţioneze intrarea pot continua să funcţioneze în conformitate cu restricţiile de sănătate publică existente.
 
Malta este una dintre cele mai vaccinate ţări din lume, peste 90% din populaţia eligibilă fiind complet vaccinată. Vârstnicii şi cetăţenii vulnerabili primesc rapelul la vaccinul anti-COVID-19.
 
 

Etichete Chris Fearne,MaltavaccinHORECA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live