Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

12 Iunie 2014
Vizualizari: 1192
Comentează add

Fostul secretar de stat Hillary Clinton susține că fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy îi placea să bârfească. Pe lângă acestea, însă, Sarkozy este "un adevărat domn".

Bârfă la nivel înalt

rador

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy. Foto: Arhivă

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton a scris în noua ei carte, care o să apară în curând, că fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy îi placea să răspândească zvonuri şi să-şi bârfească colegii săi.

"Spune bârfe şi ocazional îi descrie pe alţi lideri mondiali ca nebuni şi incompetenţi", scrie Hillary Clinton.

În opinia ei, Sarkozy a criticat diplomaţia în care sunt predominant bărbaţi.

"Întotdeauna s-a întrebat de ce îi vin în mod constant oameni în vârstă şi în stare de ebrietate (diplomaţi)", menţionează doamna Clinton, în cartea ei.

"Cei mai mulţi lideri mondiali sunt calmi atât în viaţa privată, cât şi în cea publică. Nu este cazul şi lui Sarkozy. El, în privat, este teatral şi distractiv. În mod constant sare şi gesticulează teatral, iar traducătorul lui întotdeauna a redat perfect cuvintele lui Sárközy cu intonaţia şi gesturile lui", a scris Hilary Clinton.

Ea a adăugat că întotdeauna, în cele din urmă, a reuşit să cadă de acord că Sarkozy, şi că, pe lângă toate acestea, Sarkozy este "un adevărat domn".

În cartea "Hard Choices" Hillary Clinton descrie divizarea care exista în cadrul Administraţiei SUA în timpul primăverii arabe din 2011.


Etichete bârfăzvonHillary ClintoncarteNikolas SarkozySUAFranțaprimăvara arabă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live