Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian

30 Noiembrie 2010
Vizualizari: 1819
Comentează add

Real Madrid a fost umilită, a primit o lecţie de fotbal, însă Guardiola, în stilul obişnuit, nu se mândreşte cu o victorie în sezon, chiar dacă e acasă, chiar dacă a fost cu 5-0.

Barcelona - Real Madrid, un El Clasico tensionat

annamaria-damian

Jucătorii Barcelonei celebrează victoria. Foto: Reuters.

Un joc extrem de tensionat, a plouat la Barcelona, aşa cum au prevăzut meteorologii, dar a plouat şi cu goluri, cu proteste, cartonaşe galbene, eliminarea lui Ramos spre final şi între ele confruntări fizice nenumărate, începând cu cea dintre Cristiano şi Guardiola, la marginea terenului.

Ce a spus Jose Mourinho la finalul unui meci spectacol, în care elevii săi au fost realmente îngenuncheaţi de catalani?

"Rezultatul  este un premiu pentru cei care au jucat foarte bine şi o pedeapsă pentru cei care au jucat prost. Dacă îmi adresaţi de 20 de ori această întrebare, de 20 de ori vă voi da acelaşi răspuns. Este foarte uşor de comentat şi foarte uşor de digerat", a spus Jose Mourinho.

O partidă fantastică pentru Barca, un joc prost realizat de Real Madrid, un rezultat uşor de digerat, acestea au fost principalele trei idei exprimate în conferinţa de presă care a durat mai puţin de 10 minute.

Declaraţii de neînţeles, la fel cum nu a fost înţeleasă decizia ca nici un jucător de la Real Madrid să nu vorbească în faţa ziariştilor, atitudine considerată ca lipsă de respect faţă de fani şi faţă de presă.

Real Madrid a fost umilită, a primit o lecţie de fotbal, însă Guardiola, în stilul obişnuit, nu se mândreşte cu o victorie în sezon, chiar dacă e acasă, chiar dacă a fost cu 5-0.

"Astăzi am fost mai buni, astăzi.  Nivelul ambelor echipe este foarte bun, dar avem doar două puncte în plus, şi Madridul continuă să fie o echipă, repet şi insist, impresionantă. Nu a fost o victorie uşoară deşi, recunosc, nu mă aşteptam la acest rezultat. Este o echipă care primeşte foarte puţine goluri, care crează multe faze de gol şi nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun", a spus Josep Guardiola.

Confruntările fizice au rămas pe teren, spun atât cei de la Barca, cât şi cei de la Real, la fel şi cele verbale, căci ce ar fi UN CLASICO fără scandaluri?


Etichete Real MadridFC Barcelonafotbal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live