Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2018
Vizualizari: 733
Comentează add

Bărbatul învinuit că a incendiat opt maşini în Bucureşti a fost plasat sub arest preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul învinuit că a incendiat opt mașini, arestat preventiv

radiojurnal

Bărbatul învinuit că a incendiat opt maşini în Bucureşti a fost plasat ieri în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile sub acuzaţia de distrugere prin incendiere.

Şeful Poliţiei Sectorului 1, comisar Ionuţ Dan, a spus că bărbatul, de 45 de ani din Bucureşti, nu poate fi caracterizat drept un piroman, că nu a mai comis astfel de fapte şi că nu există nicio legătură între el şi proprietarii autoturismelor incendiate.

Comisarul Ionuţ Dan de la Poliţia Sectorului 1: Acesta şi-a recunoscut toate faptele, vă pot spune cu certitudine că nu a mai săvârşit astfel de infracţiuni în trecut, de asemenea am discutat şi am beneficiat de sprijinul unor martori care l-au văzut pe autor şi înainte şi după comiterea faptelor. Autorul este un conducător auto profesionist, are permisul de conducere suspendat, a fost depistat în trafic în urmă cu câteva luni conducând un autoturism cu numere expirate. Noi nu putem să spunem că această persoană este un piroman, aşa cum sunt ei cunoscuţi în cazuistica noastră.


Etichete piromanincendiat opt masinipolitiearest preventiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live