Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Februarie 2020
Vizualizari: 268
Comentează add

Acestea sunt ţinute în carantină la domiciliul. În faţa casei este o maşină a poliţiei locale, ptr a se asigura că totul decurge bine.

Bărbatul din Gorj depistat cu coronavirus locuia cu alte 7 persoane în casă

-

Un prim caz de coronavirus a fost confirmat în România, a anunţat ministrul Sănătăţii, Victor Costache la o conferinţă de presă la sediul Ministerului de Interne ţinută în comun cu secretarul de stat, Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

La conferinţă a asistat şi reporterul RRA, Alex Buzică care a transmis ce au anunţat autorităţile.   

Alex Buzică: Un scurt rezumat a ceea ce s-a ăntâmplat cu câteva momente în urmă: S-a transmis că un pacient din Gorj a fost depistat pozitiv cu coronavirus, COVID 19. Acesta era asimptomatic, nu a prezentat nici un simptom şi a luat virusul fiind la vânătoare cu cetăţeanul din Italia care a fost în Gorj. Bărbatul român care a luat acest virus, mai stătea în casă cu alte 7 persoane. Acestea sunt ţinute în carantină acasă, nu au voie să părăsească domiciliul. Şeful DSU Raed Arafat, în faţa casei acestora este o maşină a poliţiei locale, pentru a se asigura că toate lucrurile decurg bine. 

Bărbatul a intrat în legătură cu cetăţeanul italian, din Rimini venit în zonă în perioada 18-22 februarie, care a fost diagnosticat cu coronavirus.

 


Etichete coronaviruspoliţia localăcarantinădomiciliu7 persoane

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live