Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

4 Iunie 2019
Vizualizari: 540
Comentează add

Două zile a durat operaţiunea de prindere a bărbatului care a omorât un poliţist. Ionel Marcel Lepa, condamnat pentru tâlhărie.

Bărbatul care a ucis un poliţist a fost prins

alina-bujanca

Foto arhivă

Final de căutări în Timiş! Două zile a durat operaţiunea de prindere a bărbatului care a omorât un poliţist. Ionel Marcel Lepa, condamnat pentru tâlhărie, este acum internat în Spitalul de la Timişoara.

El a fost operat, fiind rănit în schimbul de focuri de acum două zile, când poliţiştii au încercat să-l prindă prima oară.

Ministerul de Interne a salutat reţinerea lui pe Facebook, iar şeful Poliţiei Române a acuzat felul în care a fost organizată prima operaţiune de capturare, cea în care a fost ucis poliţistul.

Corespondentul Radio România Actualităţi Alina Bujancă a urmărit subiectul.


Reporter: După prinderea ucigaşulului, şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a coordonat în ultimele ore operaţiunea la faţa locului, în Recaş, şi a declarat că meritul pentru capturarea lui Lepa este al colegilor să.

Acesta a precizat că duminică a criticat modul de organizare a misiunii, despre care a afirmat că ar fi fost defectuos, şi nu s-a referit la felul în care s-a intervenit pentru prinderea infractorului.


Realizator: Ce ştim despre starea bărbatului capturat? Ce măsuri de precauţie s-au luat la spital?


Reporter: Între timp, s-a încheiat operaţia de la Spitalul Municipal din Timişoara, unde bărbatul a fost supus unei intervenţii pentru scoaterea a două gloanţe care l-au nimerit în braţ şi în torace, în timpul acţiunii de capturare de duminică, de la Izvin.

El va mai rămâne două-trei zile internat în spital, sub pază strictă, fiind predat de trupele speciale poliţiştilor din Timiş. Cu puţin timp în urmă a avut loc şi o declaraţie aici, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, unde purtătorul de cuvânt, procurorul Nicoleta Gătan, spunea că, având în vedere toate infracţiunile comise de Ionuţ Marcel Lepa, şi anume, ultraj în formă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor, uzul de arme, tâlhărie în recidivă şi altele, infractorul ar putea risca pedeapsa cu închisoarea pe viaţă. În funcţie de starea lui de sănătate, acesta ar putea fi audiat în curând chiar în spital.


Etichete politist ucisfugarbarbat prinsSpitalul Municipal din Timişoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live