Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Iunie 2019
Vizualizari: 432
Comentează add

Bărbatul care a ucis un poliţist în apropiere de Timişoara a fost prins marţi dimineaţă, după două zile de căutări.

Bărbatul care a ucis un poliţist în apropiere de Timişoara a fost prins

florin-lepadatu

 Foto arhivă

Bărbatul care a ucis un poliţist în apropiere de Timişoara a fost prins în această dimineaţă, după două zile de căutări.

Sute de oameni ai legii au fost mobilizaţi pe urma fugarului.

E vorba de Ionel Marcel Lepa, de 47 de ani, condamnat pentru tâlhărie.

Mai multe informaţii aflăm de la corespondentul RRA, Alina Bujancă: "Marcel Lepa a fost prins în jurul orei 6:00, într-o casă din localitatea Remetea Mare, lângă satul Izvin, locul în care l-a ucis pe poliţist.

Criminalul se ascundea într-o casă care a mai fost perchizionată ieri de poliţişti şi care aparţine bunicii unui prieten de-al său.

Ucigaşul a fost luat prin surpindere de forţele speciale şi nu a fost nevoie de folosirea armamentului din dotare.

Acesta a fost ridicat şi urmează să fie băgat în arestul poliţiei."

"Alina, a fost o mobilizare impresionantă de forţe zilele acestea în Timiş, cum a fost organizată operaţiunea în care bărbatul a fost prins ?"

"Acţiunea de prindere a lui Marcel Lepa a fost coordonată în ultimele ore de însuşi şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, care a sosiat aseară la Recaş, unde s-a stabilit cartierul general de dirijare a operaţiunii.

Sute de poliţişti şi jandarmi din mai multe judeţe, forţe de intervenţie şi acţiuni speciale venite de la Bucureşti, asistaţi de un elicopter, drone şi câini, s-au aflat în alertă de gradul zero mai bine de 36 de ore pentru prinderea criminalului, care era înarmat şi deosebit de periculos.

Aceştia au scotocit mai multe imobile şi au periat zona Recaşului, iar azi-noapte au verificat o alertă falsă de focuri de armă între localităţile Ghiroda şi Bucovăţ.

Poliţiştii au descoperit, într-o maşină folosită de criminal, că acesta avea la dispoziţie mai multe arme, una de foc de provenienţă sârbească, un pistol cu bile şi unul cu gaze, semn că bărbatul care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea de mai bine de un an avea de gând să riposteze la orice încercare de a fi capturat.

Vă reamintesc faptul că Marcel Lepa este rănit la umăr şi, potrivit ultimelor informaţii, s-a solicitat intervenţia ambulanţei.

Acesta a fost nimerit de un glonţ în timpul primei operaţiuni de prindere de la Izvin, unde a avut loc schimbul de focuri în urma căruia şi-a pierdut viaţa poliţistul de 43 de ani Cristian Amariei.

Acesta era căsătorit şi avea doi copii.

El urmează să fie înmormântat joi, în localitatea Recaş."


Etichete PoliţieSIAS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live